KvinnoKraft i Advent

”Du är inbjuden till en heldag med möjlighet att varva ner och ladda dina batterier för Din Fysiska – Emotionella – Mentala återhämtning för att kunna NJUTA av livet och vardagen.
 Välkommen på Kraftfullt MiniRetreat med Yoga, NLP och Hypnos”

 

 Varmt Välkommen 

till ett inspirerande MiniRetreat fullt av kraftfulla och konkreta livsverktyg för Dig som vill Varva ner och få Ro samtidigt som du kan stärka ditt välbefinnande.

  • Funderar Du på hur Du ska orka med julstressen och vintern med mörker, måsten och förväntningar…?
  • Känns kroppen stel, värkande, trött eller kraftlös…?  Längtar Du efter mer energi…?
  • Känner Du Dig stressad, otillräcklig, orolig, deprimerad eller frustrerad…?
  • Är Du trött på Dina problem och öppen för att prova nya lösningar för bestående förändring…?
  • Vill Du få fler verktyg för att lättare Varva ner, Slappna av och Sova bättre…?

Vet Du att med djupgående Yoga, NLP och Hypnos kan Du slippa dessa besvär och skapa ökat välbefinnande, mer energi och ett mer tillfredsställande liv? Du ges förutsättning för att må bättre och bli både Fysiskt, Emotionellt och Mentalt starkare. 

Ny möjlighet!  Den här miniretreaten är ett unikt och spännande samarbete mellan Ulrika Dahlin och Ullis Karlsson  Två engagerade kvinnor med lång erfarenhet, som brinner för att väcka och stärka den inneboende kraften, klokskapen och kärleken.

Du bjuds nu in när de åter erbjuder denna uppskattade möjlighet för Dig att njuta av mjuka, sköna och ändå kraftfulla Yogapass där du kan landa i dig själv och släppa stressen. Yogan kombineras och kompletteras av användbara praktiska livsverktyg och förändringsstrategier från NLP och vägledd Hypnos för att möjliggöra förståelse och utveckling av dig själv och dina mönster så du kan bli den bästa versionen av dig själv.

 Ulrika betyder ”den Magnifika” och det är just så vi önskar att DU känner dig efter denna miniretreat  ♥

Ullis Karlsson

Ullis har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med människor inom hälsa, personlig utveckling och holistiska discipliner. Hon är Yogaterapeut, författare och Leg. Sjukgymnast.  Ullis jobbar idag bland annat med Yoga som terapi och Soulreadings. 

Ullis jobbar både nationellt och internationellt, hennes Yoga är lugn, mjuk, intutiv och ändå oerhört kraftfull och Ullis klasser är väldigt uppskattade för den lugna och trygga miljö hon skapar.

Ullis föreläser samt håller i efterfrågade utbildningar, workshops och retreat. Hennes vision är att hjälpa människor hitta tillbaka till sina hjärtan.

Ulrika Dahlin

Ulrika delar med sig av över 20 års erfarenheter från sitt arbete med att utbilda och coacha människor som vill skapa förändring och må bättre.

Ulrika är en av Sveriges främsta NLP MasterTrainers och HypnosCoacher, med en gedigen verktygslåda för att lotsa dig till de insikter och strategier som på ett kraftfullt och djupgående sätt tillåter dig att lämna det gamla bakom dig och förändra det Du vill. 

Detta gör hon med karismatisk varm energi och sann önskan att bidra. En av Ulrikas styrkor är att skapa insikter och utveckling på ett lättsamt sätt med fokus på att det ska vara användbart och där allt känns möjligt.

Ge Dig själv en ovärderlig julgåva som varar längre än julen

En inspirerande möjlighet att ta avgörande steg emot livsförändring och ökat välbefinnande med mindre stress och mera njutning.

Det blir en väldigt praktisk och dynamisk mix av välgörande skön Yoga, föredrag, Mindfulness och fokusering på vad Du behöver och vill…

Du får med Dig användbara verktyg och övningar för att på ett konkret sätt förstå hur både kroppen och hjärnan fungerar. Det gör att Du kan Må bättre och utveckla Dig själv, Dina mönster och beteenden samt Dina tankar, känslor och kommunikation. 

Praktisk Information

När:

Lördag 7 december kl 9.00 – 17.00

Var:

Plain Yoga. Stopvägen 52 Abrahamsberg

Vem: 

Passar Dig fantastiska kvinna som vill slappna av, utvecklas och ta hand om Dig själv.  Det är Du värd!  Inga förkunskaper behövs.

Hur:

Klä dig bekvämt så du kan koppla av och trivas med full rörelsefrihet 

Investering:

1 750kr inkl moms, frukt o fika.

Betalas via Swish till Ullis på tel: 0736 93 84 49 Kom ihåg att skriva ditt namn!  (eller säg till om du vill ha en faktura)

OBS!

Begränsat antal platser så först till kvarn…

Sagt om Ullis Yoga

”Din Yoga är verkligen underbar! Din röst, din guidning, de långsamma rörelserna.  Jag känner mig vacker och levande, både i yogan men även i min vardag. Tack!!

Sagt om Ulrikas Inspirationsföredrag

“Tack Ulrika för en oerhört givande kväll!  Verkligen riktigt bra. Vi fick värdefulla verktyg med oss hem. Emotionella tekniker som vi kan använda oss av direkt i vardagen”