Bli FRI från Dåliga Relationer & Medberoende

För Dig fantastiska kvinna som varit eller är fast i en dysfunktionell relation och nu vill Läka, Utvecklas samt Släppa ”duktiga flickan syndromet”

 

”En dynamisk och djupgående kurs med kraftfulla insikter och praktiska förändringsstrategier i workshopformat med erfarna experter i Medvetandegörande Coaching, Utmanande relationer, Självledarskap, NLP samt Hypnos”

 

 ♥  Varmt Välkommen 

 

till en inspirerande kurs full av kraftfulla och konkreta livsverktyg för Dig som vill Befria Dig själv från negativa relationer och mönster samtidigt som du kan stärka självkänslan samt bli snällare mot dig själv .

 

 • Har Du en tendens att sätta andras behov före Dina egna och svårt att sätta gränser…?
 • Känner Du Dig orolig, osäker eller otillräcklig i relation till andra..?
 • Har Du kanske levt i en relation med psykisk ohälsa eller beroendeproblematik som dränerat Dig på energi och lust..?
 • Har du blivit utsatt för någon typ av våld, eller behöver stöd att släppa det förflutna..?
 • Är Du trött på att försöka kontrollera allt och öppen för att prova nya lösningar för bestående förändring…?
 • Vill Du utveckla Din potential, bli tryggare i Dig själv, kommunicera bättre, släppa ångest, skuld, skam eller bitterhet och läka Ditt inre barn…?
Vet Du att med djupgående personliga insikter och praktisk vägledning i kombination med NLP och Hypnos som ger tillgång till lösningar på ditt omedvetnas nivå, kan Du göra Dig FRI från dina begränsningar, läka trauman samt skapa ökat välbefinnande, mer energi och ett mer tillfredsställande liv..? Vad skulle det betyda för Dig..?

Ny möjlighet!  Den här kursen är ett nytt spännande samarbete mellan Ulrika Dahlin och Anneli Reimer. Två engagerade kvinnor med lång erfarenhet inom sina respektive expertområden. De har båda kunnat bidra till en mängd klienter och kursdeltagare genom åren. Dessutom har de också personlig erfarenhet av att leva i dysfunktionella relationer. Anneli och Ulrika brinner för att väcka och stärka den inneboende kraften, förmågan att läka och gå vidare samt utveckla kärleken och respekten för dig själv, så du kan må bättre och njuta mer av ditt liv.

Du bjuds nu in när de erbjuder denna möjlighet för dig att bli medveten om och förstå dina tankar, känslor och beteenden, hur ditt omedvetna fungerar samt vad som kan ha hängt upp sig och hindrat dig från att leva det liv du vill leva. Därigenom kan du lättare utveckla sunda kärleksfulla relationer till både dig själv och andra.

Du kan bli FRI från det förflutna och växa in i den bästa versionen av dig själv ♥

Vad kan Du lära Dig och få ut av att gå den här kursen…?

”En livsförändrande möjlighet att ta avgörande steg emot frihet, inre lugn och sunda kärleksfulla relationer

Upplägget blir en praktisk och dynamisk mix av föredrag, övningar, vägledning och delning med fokusering på vad Du behöver och vill. Eftersom vi väljer att arbeta med mindre grupper kan Du känna Dig trygg och bekväm samtidigt som Du väljer själv hur mycket eller lite Du vill berätta om Dig själv. Dessutom använder vi hypnosövningar som understödjer processen.

Har Du redan provat på terapi och annat men känner att det inte räckt till..?

Kanske Du undrar hur den här kursen ska kunna göra skillnad när inget annat fungerat..? 

Det som kommer vara mest annorlunda och gör den här kursen så kraftfull är de djupgående övningar och strategier vi använder för förändring på en omedveten nivå. Om det hade räckt att förstå medvetet t.ex. att det är skadligt att röka skulle väl alla som vill sluta direkt…? men det är omedvetna mönster som för en rökare förknippar någon njutning med att röka och smärta med att sluta. För att lyckas behöver man komma åt de underliggande behoven och göra förändringen där. Det är samma sak om du upplevt dysfunktionella relationer eller varit med om trauma. Du kan veta medvetet att det inte är farligt med kritik, eller att låta någon komma dig nära (som är en sund person) Ändå kan du kanske uppleva hur kroppens alarmsystem drar igång och skapar ångest vid blotta tanken på kritik eller närhet. Det är ditt omedvetna som skapar den reaktionen för att skydda dig på något sätt. Att ge ditt omedvetna trygghet med den förändring du vill göra, kan vi hjälpa dig med på den här kursen. Vi integrerar djupgående coaching med NLP och Hypnos, som är otroligt effektivt när det hängt upp sig i det omedvetna. Du blir medveten på ett djupare sätt så förändringen kommer inifrån samt går lättare.

Du får dessutom med Dig användbara verktyg och övningar hem för att på ett konkret sätt integrera och fortsätta processen i din vardag. 

Du kan bli fri genom att...

 • Förstå Dig själv och hur Din bakgrund påverkar Dig idag
 • Lär Dig hur Ditt omedvetna fungerar och påverkar dina tankar, känslor och beteenden på djupet
 • Få ökad medvetenhet om hur relationer och kommunikation fungerar så Du kan bli tydligare
 • Släpp kontrollbehov och prestationskrav samt rädsla för andras bedömning
 • Förlåt Dig själv och försonas med det förflutna
 • Få hjälp att komma loss och gå vidare när det känns som Du kört fast
 • Släpp fasaden och var sann emot Dig själv
 • Lär Dig om våra 6 mentala grundbehov och hur de styr Ditt liv
 • Släpp taget om ilska, bitterhet, skuld, skam och offerskap
 • Prioritera Dig själv och lär Dig sätta gränser samt säga nej
 • Förstå medberoendemönster och hur Du kan läka och gå vidare från destruktiva relationer

NYHET! "Från Konflikt till Klarhet"


Föreläsning tisdag 6 okt kl 18.00-20.00

– Känns din relation som mer stress och konflikter än kärlek och glädje?

– Har du kanske avslutat en relation samt behöver stöd att släppa och gå vidare?

Kom på en inspirerande och klargörande kväll i workshopformat. Du kan få med dig både insikter och praktiska tips för att utveckla dig själv och dina relationer.

Alla relationer innehåller utmaningar. De behöver investering för att vara sunda, kärleksfulla och tillfredsställande. Hur vet du att det är värt att fortsätta kämpa och när det är dags att vara sann emot dig själv och gå vidare?

– Har du satt andras behov framför dina egna och behöver lära dig att prioritera dig själv?

– Kanske du vill förstå dig själv och din partner bättre så kommunikationen kan utvecklas?

Ditt liv och relationer styrs av ditt omedvetna, dina övertygelser och dina behov. Vi pratar om hur det fungerar och hur du kan skapa förändring. Vad som är sunda/osunda relationer och skillnaden däremellan. Hur negativa relationer kan leda till medberoende och hur ökad medvetenhet kan göra det lättare att sätta gränser samt säga nej.

Du är värd att känna dig uppskattad och älskad ❤️

 

Plats: ÖresundCity, Östra Rönneholmsvägen 7. Malmö

Investering: 295kr inkl fika

(Om du sedan väljer att dessutom gå vår längre kurs som startar 13 okt får du dra av denna kostnad)

Föreläsare: Anneli Reimer & Ulrika Dahlin

Anmälan och frågor: ulrika@ulrikadahlin.com  eller 0739-192202

* Begränsat antal deltagare och avstånd, för Din trygghet.

Anneli Reimer


Anneli har arbetat med utbildning mer än 30 år och de 15 senaste åren även som Ledarskapscoach.

Hon fokuserar helhjärtat på att hjälpa Dig med väl beprövade metoder för att komma vidare till det liv du önskar leva. Anneli arbetar med våra behov, våra intelligenser, skapar medvetenhet samt utformar praktisk handling för att nå nya mål.

Då stress och kommunikation är en stor del av våra liv kommer hon även vägleda oss  för att förminska det som är stressrelaterat samt utveckla vår kommunikation för ökad förståelse och påverkan av både dig själv och andra.

Ulrika Dahlin


Ulrika delar med sig av över 23 års erfarenheter från sitt arbete med att utbilda och coacha människor som vill skapa förändring och
må bättre.

Ulrika är en av Sveriges främsta NLP MasterTrainers och HypnosCoacher, med en gedigen verktygslåda för att lotsa dig till de insikter och strategier som på ett kraftfullt och djupgående sätt tillåter dig att lämna det gamla bakom dig och förändra det Du vill. Detta gör hon med karismatisk varm energi och sann önskan att bidra.

En av Ulrikas styrkor är att skapa medvetenhet och utveckling på ett lättsamt sätt med fokus på att det ska vara användbart och där allt känns möjligt.

Ge Dig själv en ovärderlig gåva och frigör dig från det förflutnas skugga

”Ett av de viktigaste beslut du kan fatta när du vill leva ett liv där du är sann emot dig själv med glädje och livslust”

Tänk dig ett liv där du har lika stor omtanke om dig själv som om andra. Där du vågar både känna och visa dina känslor samt behov, samtidigt som du är trygg med att du kan hantera dem på ett sunt sätt. Föreställ dig att du släppt dina hinder och det förflutna så dina relationer blir positiva och äkta. Att du kommunicerar med tydlighet så ditt budskap når fram; att du avslutat destruktiva relationer av respekt för dig själv och att du lever ditt liv mer i enlighet med den du egentligen är….

Vad skulle det vara värt för dig..?  Hur skulle du må och känna..?

 

Praktisk Information

När:

7 Tisdagar kl 18.00-20.30 med start 13 oktober.  

Var:

Östra Rönneholmsvägen 7. (ÖresundCity)

Vem: 

Passar Dig fantastiska kvinna som vill skapa sunda relationer, utvecklas och ta hand om Dig själv.  Det är Du värd!  Inga förkunskaper behövs.

Investering:

Introduktionspris 4 700kr. (Ord pris 5 900 kr)

Betalas via Swish till Anneli på tel: 0733 800 394 Kom ihåg att skriva ditt namn!  (eller säg till om du vill ha en faktura) 

Ingår: 

 • Frukt & Fika
 • Kurs-och anteckningsmaterial
 • Vägledd SjälvHypnos för Starkare Självkänsla (värde 249kr)
 • Du får också 20% rabatt om du väljer enskild session med Anneli eller Ulrika

OBS!

Max 15 deltagare för Din trygghet!

Först till kvarn gäller så passa på och Anmäl dig nu. 

 

Sagt om Anneli:


”Din coaching är verkligen fantastisk. Jag känner mig tryggare och vågar göra saker som förut kändes omöjliga. Ditt stöd har varit guld värt och nu kan jag känna livsglädje och motivation igen. Äntligen känner jag mig redo att gå vidare och tror på att det är möjligt. Tack Anneli!

 ”Verkligen inspirerande! Kursen har gett mig massor av insikter och medvetenhet om mina egna mönster. Dessutom lärde jag mig sätta gränser och prioritera mig själv för en gångs skull. Det här kommer göra skillnad i både mående och relationer. Annelis trygghet och stora kunskap är verkligen förtroendeingivande.

 

 ”Den största medvetenheten hos mig själv är mitt eget ansvar för mitt agerande i alla handlingar jag gör och utsätts för, både bekväma och obekväma. Det är jag jätteglad för, tack!

 

 ”Tack för all hjälp!  Jag har mycket lättare att fatta beslut och göra saker utan att känna det gamla kontrollbehovet längre. Att jag fått starkare självkänsla och större lugn i mig själv gör mig till en bättre mamma och förebild för mina barn. De märker att jag är gladare och mer närvarande. Min skuld och skam känns också mycket lättare. Med större självrespekt tillåter jag inte längre andra att utnyttja eller trycka ner mig. Jag känner mig mycket friare och mer levande.

 

Sagt om Ulrika:


”Ulrikas kurser har hjälpt mig både i mitt arbete och privat. Fantastiska kunskaper och färdigheter som används för att förstå mig själv och andra. Ulrika är en inspirerande kvinna med stort hjärta och otrolig bra pedagogik. Hon förmedlar verktygen på ett sätt så att alla ska förstå. Den här utbildningen har gjort att jag tagit tag i situationer på ett bättre sätt för att utveckla mina relationer, må bättre och uppnå mina mål. Tack Ulrika!

 

 ”Så Tacksam! Förut har det känts som jag haft ett ”hålrum i hjärtat” som ropat efter trygghet, bekräftelse och svar som jag inte ens vetat om de fanns. Idag känner jag inte så; utan känner mig hel och påfylld i hjärtat; och mer grundad och fylld med tillförsikt även vad gäller det jag ännu inte kan veta om framtiden.”

 

Fantastiskt. En helg med övningar, samtal och hypnos förändrade allt för mig. Redan efter första dagen kände jag en positiv förändring och efter helgen var jag övertygad att allt var på rätt väg nu. Hela bakgrunden med skuldkänslor och ångest är försvunnen och jag känner mig full av optimism och livsglädje.” 

“Tack Ulrika för en oerhört givande kurs!  Verkligen riktigt bra. Vi fick fullt av värdefulla verktyg med oss hem. Emotionella tekniker som vi kan använda oss av direkt i vardagen oavsett om det gäller att ta hand om hälsan, relationerna eller läka våra trauman”