NLP Practitioner

Visste Du att hur Du tänker avgör 95% av Dina framgångar i livet…?

Varmt Välkommen…

…till en djupgående utbildning för Dig som är öppen för att använda Dina 95% mer effektivt så Du kan maximera Din potential och förändra det Du inte är nöjd med

Vill Du få ut mer av livet och Dig själv samtidigt som Du dessutom kan hjälpa och påverka andra…?

Oavsett om Du vill använda NLP för att…

 • Du känner dig dig stressad, otillräcklig, orolig, eller frustrerad och vill Må Bättre
 • Arbeta som coach med effektiva hållbara resultat för både Dig själv och Dina klienter
 • Du vill komma loss, sluta skjuta upp saker, skapa mer framgång och ett rikare liv
 • Släppa det som hindrat dig och uppnå din fulla potential
 • Du vill kommunicera mer framgångsrikt och nå fram med dina synpunkter
 • Eller något annat område som känns viktigt för dig

…så får du lära dig enkla och kraftfulla verktyg och strategier för att lättare nå dina mål som cert NLP Practitioner

Vad skulle det vara värt för Dig att komma loss, göra det Du verkligen vill och samtidigt känna Dig mer tillfreds med tillvaron och Dig själv…?

Sagt av tidigare deltagare på LivingNLPs NLP Practitioner

Jag är så glad att jag har fått förmånen att gå  NLP Practitioner med dig som trainer, coach och inspiratör. Jag har aldrig haft så mycket lärdom från någon kurs. Du är otrolig på alla sätt en föreläsare och coach kan vara! Pedagogisk, underhållande, ödmjuk och en helt fantastisk person som möter människan där den är. 

Tack för att du finns!”

Monica Majlöv, behandlingsassistent

”NLP Practitioner hos Ulrika har hjälpt mig att se på livet och dess utmaningar på ett nytt sätt. Med sin otroligt energirika varma utstrålning, ständigt positiva inställning och förmågan att föreläsa så att alla känner sig berörda och delaktiga, gav Ulrika mig kunskaper och insikter jag aldrig kunnat föreställa mig.”

David Knös, Försäljare på EkmanAdamsson AB

”Ulrika är en genial, genuin och överraskande coach, utbildare och föreläsare. Med sitt varma sätt, sanna intresse för människor och näst intill ofattbara verktygslåda inspirerar och lyfter hon människor till nya höjder. Varje gång. Den som har förmånen att anlita, lyssna till eller coachas av henne gör en av sina bästa investeringar i livet.”

Cath Blomkvist, kommunikationskonsult Comcath

Är Du redo att gå vidare…?

Innan du bestämmer dig helt vill jag ge dig lite mer konkreta exempel på hur du kan ha användning av det du lär dig på NLP Practitioner utbildningen

 • Inge förtroende hos människor du vill kommunicera mer framgångsrikt med och stärk dina relationer…
 • Förstå hur det omedvetna arbetar och hur du kan skapa hållbar förändring på djupare nivå…
 • Skapa en inspirerande konkret handlingsplan för att uppnå det du vill
 • Lär dig hur din hjärna fungerar och hur du kan ge den en uppdaterad manual…
 • Stärk din självkänsla och få bättre självförtroende
 • Få tydliga användbara övningar för att coacha dig själv och andra att uppnå era mål…
 • Förmåga att släppa stressen och kraven men ändå prestera ditt bästa
 • Få lättare att förstå dina tankar och känslor samt använda dem som vägledare…
 • Lär dig hantera din omgivning och situation utifrån trygghet och välbefinnande…
Läs mer om NLP

NLP är modeller av framgång… Kort sagt, NLP är det som fungerar. NLP är baserat på studier av hur framgångsrika människor uppnår enastående resultat inom områden som terapi, idrott, kommunikation, försäljning, ledarskap, hälsa och kreativitet.

Man har tagit fram de nyckelelement som dessa personer har gemensamt, och gjort modeller som man kan lära ut till andra. Så, om det någonsin kommer en bättre modell än NLP för att förstå och förändra beteenden, tankar och känslor kan NLP “modellera” den modellen och ta in de kritiska elementen i NLP. Det är delvis så NLP har utvecklats och bland annat därför är det så kraftfullt.

 • Neuro: Det handlar om din hjärna och hur du tänker. Vilka impulser du får via dina sinnen och hur du tolkar dessa signaler ger dig din karta av verkligheten. När du förändrar din tolkning förändras din verklighet. Eftersom hjärnan inte kan skilja på verkliga upplevelser och fantiserade bilder med känslomässig koppling, är det otroligt effektivt att förändra dina inre bilder för att skapa den verklighet du VILL uppleva
 • Lingvistisk: Din kommunikation med både dig själv och andra. Vilka ord du använder och hur du förmedlar det du säger kommer vara avgörande för alla dina relationer och forma din egen självbild. Eftersom vi igenom hela livet bygger relationer är det otroligt användbart att göra det på ett mer produktivt sätt som skapar förtroende och samhörighet. Du kan förmedla det du vill med smidighet och förståelse för den andres karta.
 • Programmering: Handlar om dina sanningar, strategier och värderingar. Hur de visar sig genom dina mönster och beteenden avgör vilka resultat du skapar. Din hjärna vill gärna hålla fast i det den tror är rätt. Eftersom den vill skydda dig från fara och ge dig njutning så kommer den söka möjligheter att uppnå det med så lite ansträngning som möjligt. Det kan hindra dig från att bryta igenom när du insett att dina gamla mönster och övertygelser blivit “för trånga” och du vill förändras. När du skapar nya kopplingar i hjärnan kommer förändringen enkelt, som en naturlig följd av den uppdaterade “mjukvaran”

Den 12-22 nov har Du chansen...

Ulrika Dahlin är en av Sveriges främsta NLP MasterTrainers och Hypnoscoacher. Hon delar frikostigt med sig av över 20 års erfarenheter från sitt arbete med att utbilda i NLP och coacha människor som vill skapa förändring och må bättre.

Ulrika har en gedigen verktygslåda för att lotsa dig till de insikter och strategier som på ett kraftfullt och djupgående sätt tillåter dig att bryta igenom dina hinder, lämna det gamla bakom dig och gå vidare på en ny väg.

Detta gör hon med karismatisk varm energi och sann önskan att bidra.

Du är Speciellt inbjuden...

NLP Practitioner utbildningen är en inspirerande möjlighet att ta avgörande steg emot livsförändring och ökad framgång.

Det är en praktisk dynamisk mix av föredrag, övningar, strategier och fokusering på vad Du behöver och vill

Ett av ledorden för Ulrika är att det ska vara användbart. Du kan räkna med att allt som lärs ut också integereras och tränas så du sedan tryggt kan tillämpa det i din vardag både privat och yrkesmässigt.

Praktisk information...

Datum för nästa NLP Practitioner Intensivutbildning: 12-22 november

Plats: Fantastiska Baggensnäs på vackra Värmdö

Investering:  32 700kr inkl halvpension, (boende i dubbelrum, frukost o lunch) material samt 60 min personlig coaching.

Dessutom: Om du vill dela upp din betalning går det bra och är helt fritt från extra kostnad!

Certifiering:  Du certifieras till NLP Practitioner enligt internationell standard genom INLPO (International NLP Organisation)

OBS!

Endast 12 deltagare så anmäl dig direkt och säkra Din plats…

BONUS till Dig som bokar och betalar före 25 okt. GRATIS ljudfil med morgonövning av Ulrika

Vilka fantastiska verktyg!

Nu kan jag hjälpa mina klienter till genombrott och bättre resultat mycket snabbare och därför hjälpa fler. Önskar jag hade lärt mig NLP tidigare!

Christina A Samtalsterapeut