HypnosCoaching kan hjälpa Dig snabbare!

Från Stress - Ångest - Trauma - Fobi - Till LUGN, Glädje och Energi

Erbjudande nu 2170kr

Boka tid för Ditt genombrott idag

Hur Du kan Slappna av och Må bättre…

HypnosResan

med Ulrika Dahlin

HypnosCoaching

Är Du less på att känna Dig stressad, orolig, otillräcklig eller deprimerad? 

Då kanske Du också är redo att prova en annan lösning för att släppa dina problem och gå vidare med mer Glädje Trygghet och Energi…?

 

 • Bli av med panikångest, olika fobier, tvångstankar, PTSD
 • Bryt igenom dina hinder och bli den du vill 
 • Släpp stress ångest och dålig självkänsla
 • Upplev Inre lugn o snabbare återhämtning
 • Bearbeta dina trauman och kom vidare
 • Lita på dig själv, må bättre och förändra ditt liv
 • Effektiv förändring av dina tankar – känslor – beteenden

Lösningen ligger i ditt omedvetna och jag kan hjälpa dig hitta nyckeln dit. När du slappnar av går förändringen lättare.

Kombinationen av Hypnos och NLP ger extra klarhet och ofta påtaglig skillnad direkt

Vem är Ulrika Dahlin

“Du är värd att leva helhjärtat, i Din fulla potential!”

I över 20 år har jag ägnat mig åt att hjälpa människor som vill förändra något i sitt liv.  Jag vet att det inte alltid är lätt och att det ibland kan kännas nästan hopplöst…

Samtidigt har jag genom åren haft glädjen att få hjälpa massor av klienter och kursdeltagare bryta igenom sina hinder, hantera stress och ångest samt lägga trauman bakom sig  och bygga upp ett mer tillfredsställande liv med större glädje och inre trygghet.

När Du kommer till mig kan Du lita på att jag gör mitt yttersta för att hjälpa Dig få tillgång till dina inre resurser och svar.

 

 • Över 20 års erfarenhet
 • Mer är 1000 glada o nöjda kunder
 • 100% pengarna tillbaka garanti
 • NLP MasterTrainer o utbildat i NLP och Hypnos sedan 2003

Referenser

Lägg märke till att upplevelse och resultat varierar som en naturlig följd av att varje person är unik

Jag har gått på både KBT och hos psykolog under 4 års tid mot min svåra ångest, både inom den öppna vården och privat. Jag har gått även med på ett otal olika medicineringar utan resultat. Så träffar jag underbara Ulrika ett par gånger och hon har inom en vecka lyckats med att fullständigt vända både mina destruktiva tankar och mitt beteende mot mej själv.

Det gör mej ont att veta att det finns så mycket psykisk ohälsa i vårt avlånga land, men att detta med hypnos inte ens tas upp som ett alternativ inom den öppna vården.

Tro mej, DU kan må betydligt bättre!!

Tina Christander

L.Y.X. Cosmestics

Tusen Tack för all hjälp!!!

Jag har nu börjat arbeta igen så smått, träffa kunder och luncha med vänner. Mitt liv har med andra ord återvänt, och vet du vad, det är bättre än innan, precis som du antydde att det kunde bli fast jag inte var mottaglig i mitt “elände”.

Du har nog lyckats fånga på pricken min “issue” i det undermedvetna och nu börjar det lösas upp, fantastiskt?

Allt gott till dig”

Inger Elofsson

Journalist

Oändligt tacksam är jag för min upplevelse igår och att jag hittat dig!  Det är ovärderliga visdomar jag fått ut av det här. Det blir tydligare och tydligare att jag bara behöver fylla mina egna behov. 
Jag känner mig mindre rädd.
Jag klarar allt. Allt blir bra.
 
Tusen tack för det du gör, du gör skillnad!”
Sara Olsson

Entreprenör

“Ulrika är en genial, genuin och överraskande coach, utbildare och föreläsare. Med sitt varma sätt, sanna intresse för människor och näst intill ofattbara verktygslåda inspirerar och lyfter hon människor till nya höjder. Varje gång. Den som har förmånen att anlita, lyssna till eller coachas av henne gör en av sina bästa investeringar i livet”

Cath Blomkvist

Kommunikationskonsult, Comcath

“Ulrika är magiskt skicklig. Som coach lyckas hon där andra går bet. Jag rekommenderar henne till personer intresserade av att göra en verklig förändring.

Hon förstår  vad människor behöver för att växa och må bra – och vilka verktyg de behöver för att skapa ett lyckligt liv med god självkänsla och sunda relationer. Jag kan varmt rekommendera Ulrika Dahlin som kursledare och coach.”

Erik Olkiewicz

Hypnotisör och Föreläsare

Än en gång, Tack fina Ulrika för att du tog emot mig, det var riktigt häftigt att få prova hypnos, och det var verkligen något helt annat än jag väntat mig. Jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle börja gråta, skratta och känna alla känslor däremelllan.

Jag rekommenderar verkligen alla att prova hypnos!

Therese Lindgren

Youtuber

Ulrika har en förmåga att sätta fingret på det som behöver belysas och gör det enkelt och pedagogiskt, så att ett mönster framträder. Detta med en stor portion värme, humor, empati och lyhördhet.

Jag känner mig stärkt, och med en större förståelse för varför jag agerat som jag gjort hittills. När jag nu står inför en stor utmaning i mitt liv, är jag glad att få ta hjälp av Ulrikas klokskap. Det gör att jag känner mig trygg, optimistisk och full av hopp!

Tack fantastiska, generösa Ulrika, för resan i mitt inre! Den hämtar jag kraft ur nu.”

Marina

Tacksam och Tillfrisknande

”Ulrikas coachning har hjälpt mig att djupdyka och rannsaka mig själv och mitt förflutna,  att se tillbaka för att finna svaren och anledningarna till beslut, vägval och mående i livet. Jag har fått vetskap och förståelse för olika saker som påverkat mig under åren, vad jag bör acceptera och lära mig hantera för att sedan kunna ta mig vidare både i min karriär och privat.

Med Ulrikas coachning har jag kommit i kontakt med minnen och känslor som tidigare varit mycket distanserade och svåra att nå, för att sedan kunna tolka och hantera dem på ett bättre sätt. Tack vare detta har perspektivet på nutiden och framtiden förändrats och jag kan möta kommande utmaningar med en ännu positivare inställning.”

David Knös

Försäljare , EkmanAdamsson AB

“Ulrika, det var fantastiskt att få göra resan tillsammans med dig. Tack!
Så tryggt och givande. En ynnest!
Jag ger mig själv lite tid varje morgon och tänker mycket på “lilla jag” som nu fått en mer fri uppväxt.”
Gunilla Hansson

Förskollärare

Visst låter det bra… och Hur går det till..?

Med HypnosCoaching får Du hjälp att komma i kontakt med de hinder och lösningar som ligger i Ditt omedvetna. Om det är något Du redan försökt förändra på olika sätt men inte lyckats finns svaret på en djupare nivå. Jag guidar dig på ett mjukt och tryggt sätt till dina inre svar och resurser. Du kan bara slappna av och lita på att allt sker i enlighet med Ditt bästa och Du väljer själv hur djupt Du tillåter Dig att gå.

Din hjärna reagerar på det den uppfattar som negativt eller riskfyllt, och det den uppfattar som positivt och njutbart. Ibland är dessa associationer inte relevanta vilket gör att vi känner orimligt starka känslor av tex stress, rädsla eller ilska.  I Hypnos får Du kontakt med dessa djupt liggande missförstådd och skapar nya instruktioner till hjärnan som då lättare kan hjälpa Dig släppa det gamla och tänka, känna och bete Dig så som Du vill.

De flesta får goda resultat redan på 2-3 sessioner. Det är dock viktigt att vara medveten om att effekten och resultatet varierar från person till person och det går inte att garantera din totala frigörelse. Vanligast är att man träffar mig 2-5 gånger för en specifik önskan om förändring. 

 

Läs mer om Hypnos

Hypnos kommer från det grekiska ordet för sömn, men det är inte alls så att en person i hypnos sover utan det handlar om ett intensivt fokuserat tillstånd där du har bättre kontakt med ditt omedvetna. Under mina sessioner sker det nästan alltid i djupt avslappnat tillstånd, men det kan även ske i full vakenhet som tex när man kör bil och plötsligt bara är framme… eller du går ur hissen på fel våning då dörrarna öppnas… Du “dagdrömmer”  Att gå i och ur trans/hypnos är något du gör helt automatiskt varje dag. 

All hypnos är självhypnos. Du går in i hypnos när du känner att du kan lita på mig och att det är helt tryggt för dig att vända din uppmärksamhet inåt på ett lugnt och stärkande sätt med mig som guide. Under sessionen är du medveten och kan när som helst avbryta om något inte skulle kännas helt tryggt och bra för dig att gå vidare med.

Du får lättare att fokusera och hitta de inre svar som kan hjälpa dig på olika sätt. Ditt kreativa tänkande är aktiverat och kan hitta lösningar som du missar under din vanliga medvetna fokusering. Under hypnosen är du också mer mottaglig för positiva suggestioner och kan gå förbi begränsande övertygelser på ett sätt som stärker din självbild och ger dig kraftfull tillgång till de resurser du behöver för att förändra din verklighet.

Du kan rikta din uppmärksamhet till nya lösningar som ger hjärnan förutsättning för att gå på djupet och hitta ursprunget till dina problem. När du förstår den verkliga orsaken och vad du behöver, blir det lättare att lämna det gamla och gå vidare med en “uppdaterad manual”.

Läs mer om NLP

NLP är modeller av framgång… Kort sagt, NLP är det som fungerar. NLP är baserat på studier av hur framgångsrika människor uppnår enastående resultat inom områden som terapi, idrott, kommunikation, försäljning, ledarskap, hälsa och kreativitet. Man har tagit fram de nyckelelement som dessa personer har gemensamt, och gjort modeller som man kan lära ut till andra. Så, om det någonsin kommer en bättre modell än NLP för att förstå och förändra beteenden, tankar och känslor kan NLP “modellera” den modellen och ta in de kritiska elementen i NLP. Det är delvis så NLP har utvecklats och bland annat därför är det så kraftfullt.

 • Neuro: Det handlar om din hjärna och hur du tänker. Vilka impulser du får via dina sinnen och hur du tolkar dessa signaler ger dig din karta av verkligheten. När du förändrar din tolkning förändras din verklighet. Eftersom hjärnan inte kan skilja på verkliga upplevelser och fantiserade bilder med känslomässig koppling, är det otroligt effektivt att förändra dina inre bilder för att skapa den verklighet du VILL uppleva
 • Lingvistisk: Din kommunikation med både dig själv och andra. Vilka ord du använder och hur du förmedlar det du säger kommer vara avgörande för alla dina relationer och forma din egen självbild. Eftersom vi igenom hela livet bygger relationer är det otroligt användbart att göra det på ett mer produktivt sätt som skapar förtroende och samhörighet. Du kan förmedla det du vill med smidighet och förståelse för den andres karta.
 • Programmering: Handlar om dina sanningar, strategier och värderingar. Hur de visar sig genom dina mönster och beteenden avgör vilka resultat du skapar. Din hjärna vill gärna hålla fast i det den tror är “rätt”. Eftersom den vill skydda dig från fara och ge dig njutning så kommer den söka möjligheter att uppnå det med så lite ansträngning som möjligt. Det kan hindra dig från att bryta igenom när du insett att dina gamla mönster och övertygelser blivit “för trånga” och du vill förändras. När du skapar nya kopplingar i hjärnan kommer förändringen enkelt, som en naturlig följd av den uppdaterade “mjukvaran”

“Hur skulle det kännas att leva Ditt liv med en inre känsla av tillförsikt, lugn och livsglädje som genomsyrar varje dag på ett inspirerande och energifyllt sätt…?

 

Varmt Välkommen till LivingCoaching!