Systerskaps Retreat - "Från Trauma till TRIUMF"

 

Om Du kunde omvandla dina smärtsamma upplevelser i det förflutna, till Drivkraft och Livsenergi för ett Friare och mer Harmoniskt liv i Nuet; Vad skulle det betyda för Dig?

 

Avsätt 12-15 sept, för att ge Dina drömmar luft under vingarna 

 

 

  

Varmt Välkommen 💕

till en hjärtcentrerad SysterskapsRetreat med fokus på att läka känslomässig smärta som gett negativa konsekvenser i ditt liv, samt locka fram den inneboende glädjen och lusten att leva mer som Hela Dig Själv på olika områden. 

 • Är du trött på att sätta andras behov före dina egna och känner att är dags för Din tid nu..?
 • Skulle det kännas skönt att släppa tyngd och mörker från det förflutna samt istället bjuda in ljus, kärlek och glädje..?
 • Vill du befria dig från konsekvenserna av andras dåliga beteende och våga lita på ditt hjärta..?
 • Kan du känna en saknad efter riktiga fysiska möten, istället för att ses bakom skärmen..?
 • Har du känt dig orolig för att ta för mycket plats, men längtar efter friheten att vara dig själv..?
 • Vill Du känna att du kan Slappna av och bara få vara dig själv, i en trygg miljö där du tas emot och värderas för den du är?
”Tänk dig en grupp varmhjärtade medsystrar som alla har sin egen historia av olika utmaningar, men delar känslan av att livet är för kort för att fastna i det förflutna. Som nu vill återhämta sig och ser kraften i att när Du läker Dig själv, bidrar du även till läkning för din omgivning och moder jord” 🕊 

Ny möjlighet!  Den här Retreaten är ett nytt inspirerande samarbete mellan systrarna Ulrika & Lizette. Två engagerade kvinnor som haft förmånen att få vägleda klienter och kursdeltagare till personligt växande, starkare självkänsla, inre lugn och känslan av att äga sitt eget liv.

De har båda erfarenhet av att leva i en dysfunktionell relation och har stor förståelse för hur trauman kan blockera energin, samt värdet av att få kontakt med det omedvetna, där smärtan fastnat, för att läka på djupet. Genom att väcka upp din inneboende livskraft kan du utveckla kärleken och respekten för dig själv, så du kan må bättre och njuta mer av livet på Dina villkor 

Vad kan Du få ut av den här Retreaten…?

”En unik möjlighet att ta avgörande steg från Trauma till Din personliga TRIUMF” 

Vi bjuder in den feminina urkraften inom oss både som grupp och individ, samt i kontakt med Moder Jord som håller och bär upp oss. Upplägget blir en upplevelsebaserad mix av föredrag, övningar och delning, med fokus på vad Du behöver och vill. Vår intention är att skapa utrymme för Hela Dig att känna dig trygg och bekväm, samtidigt som du väljer själv hur mycket eller lite Du vill berätta om dig själv.

Vi kombinerar ett flertal metoder för helande; såsom andningsövningar, kroppsmedvetenhet, jordning, healing, mjuka rörelser/yoga, sinnespromenad, TRE, den Inre Resan, Tapping/EFT, Havening, läka det inre barnet och trum-meditation. Vi använder oss även av djupgående NLP och hypnos, som understödjer processen av både känslomässig, själslig, fysisk och mental läkning.

Har Du redan provat på terapi och andra metoder men känner att det inte räckt till, som att du behöver nå djupare..?

Det som kommer vara mest annorlunda och gör den här Retreaten så läkande är de djupgående processer vi använder för förändring på en omedveten nivå, så nervsystemet kan komma till ro, samt kombinerar med ett andligt perspektiv för att nå bortom våra egna begränsningar. Eftersom vi alla är sammanlänkade aktiverar vi en energifrekvens, där vi som grupp kan höja oss till en nivå som inte funnits tillgänglig för dig som enskild individ. Ordet ”TRIUMF” kommer ha olika betydelse för olika personer och behöver inte syfta på gigantiska genombrott. Det kan handla om att du får ett inre lugn och blir positivt överraskad över hur mycket lättare du kan hantera en situation som tidigare utlöste ångest.

Om du upplevt dysfunktionella relationer eller varit med om trauma har du omedvetna kopplingar och associationer till potentiell fara/smärta, som kanske begränsar dig i nuet trots att det egentligen inte finns någon verklig anledning till ångest just nu. Som att du har ett överaktivt inre alarmsystem. Kan du känna igen dig i det?

Du kan t.ex. vara medveten att det inte är farligt med kritik, eller att låta någon komma dig nära (som är en sund person). Ändå kan du kanske uppleva hur kroppens varningssignaler drar igång och skapar ångest vid blotta tanken på kritik eller närhet. Det är ditt omedvetna som skapar den reaktionen för att skydda dig på något sätt.

På den här SysterskapsRetreaten kan vi hjälpa dig med att ge ditt omedvetna trygghet med den förändring du vill göra. Vi integrerar djupgående vägledning med NLP och Hypnos, som är otroligt effektivt när det hängt upp sig i det omedvetna. Det i kombination med de andra hjärtcentrerade övningarna, kan ge stor skillnad trots att vi bara har fyra dagar tillsammans. Vi kan gråta, skrika, skratta och kramas med varandra samt våga vara så sårbara som känns rätt varje dag. Detta är transformerande och att gå igenom dessa processer tillsammans skapar en djup samhörighet.

Du får även med Dig användbara verktyg och övningar hem för att på ett konkret sätt integrera och fortsätta processen i din vardag. 

Du kan gå från Trauma till TRIUMF genom att...

 • Förstå Dig själv och hur Ditt förflutna påverkar Dig idag, samt frigöra dig från det
 • Låta ditt nervsystem lära om och hitta tillbaka till mer inre Lugn och Tillit
 • Förlåta Dig själv och försonas med det som varit, med större självmedkänsla
 • Få hjälp att komma loss och gå vidare när det känns som Du kört fast
 • Släppa fri smärtsamma känslor samt bjuda in mer ljus och positiv energi
 • Prioritera Dig själv och expandera med fokus på det som är viktigt för Dig
 • Komma ihåg att Du är Unik, Älskvärd och Värdefull, helt frikopplat från prestation!

Ulrika Dahlin


Genom kärleksfull vägledning i kontakt med ditt omedvetna, möjliggör Ulrika för dig att släppa dina trauman så du kan komma vidare och Må Bättre.

Ulrika är en av Sveriges främsta NLP MasterTrainers och HypnosCoacher, med empatisk fingertoppskänsla som signum.

Hon delar med sig av 25 års erfarenheter från sitt arbete med att utbilda och coacha människor som vill lyfta sig själva till nästa nivå, minska ångesten och bli sitt autentiska Jag.

En av styrkorna är att skapa fullständig trygghet även när du möter smärtsamma minnen. Ulrika lånar ut sin egen tillit till Dig och visar vägen till ett mer helhjärtat liv, där du kan vara den du egentligen är

Lizette Dahlin


Lizette är en helhjärtat engagerad kvinna som älskar att hjälpa människor och speciellt kvinnor, att utvecklas till Självständiga, Fria och Lyckliga versioner av sig själva.

Lizette är cert. NLP Trainer med mångårig erfarenhet av att kombinera det med Healing, KranioSakralterapi, tapping/TFT och Resanmetoden.

Genom en egen modell med ett holistiskt perspektiv för att stödja hela människan och möta upp där varje person är, kan hon intuitivt hjälpa klienten att frigöra det som blockerat, samt få tillgång till sina egna resurser

Under den här Retreaten ser Lizette fram emot att få bidra till just Din utveckling och läkning

Ge Dig själv en ovärderlig gåva och frigör dig från det förflutnas skugga

”Ett transformerande beslut när du vill leva ett liv där du är sann emot dig själv, med både sinnesfrid och livslust”

Tänk dig en plats där du kan uppleva ett sant Systerskap och vågar både känna och visa dina känslor, där sårbarheten är en styrka och du är trygg med att du kan få stöd i att låta smärtan passera på ett sunt sätt.  Vad skulle det vara värt för dig..? 

Praktisk Information

När:

12-15 september 

Var:

Björkängs Vandrarhem, mellan Varberg och Falkenberg.

Vem: 

Passar Dig fantastiska kvinna som vill gå från trauma till TRIUMF genom att ge dig själv gåvan av självomsorg i trygg gemenskap, för att kunna expandera in i din fulla potential. Det är Du värd!  Inga förkunskaper behövs.

Investering:

6 900kr. 

Faktura kommer vid anmälan. Betalningen kan delas upp så det fungerar för Dig. Hör av dig så hittar vi lösning som gör det möjligt.  

Ingår, utöver alla underbara upplevelser:

 • Boende i dubbelrum (Enkelrum mot tillägg 900kr) 
 • Frukost, Lunch, Middag, Frukt & Nötter. (Vegetariskt)
 • Kurs-och anteckningsmaterial
 • 2 st Vägledda SjälvHypnoser som du får tillgång till direkt vid betalning
 • En mängd valfria Kramar 😍
 • Du får dessutom 10% rabatt om du väljer enskild session med Ulrika eller Lizette, innan eller 1 månad efter retreaten.

Sagt om Ulrika:


 ”Så Tacksam! Förut har det känts som jag haft ett ”hålrum i hjärtat” som ropat efter trygghet, bekräftelse och svar som jag inte ens vetat om de fanns. Idag känner jag inte så; utan känner mig hel och påfylld i hjärtat; och mer grundad och fylld med tillförsikt även vad gäller det jag ännu inte kan veta om framtiden”
 


”Magi är faktiskt det ord som bäst beskriver upplevelsen av min session med Ulrika. För direkt efter vårt samtal försvann så mycket ångest, nedstämdhet och gammalt bagage som genom ett trollslag. Min inre självklankande röst har helt tystnat och jag har fått mer energi och glädje. Otroligt att två timmar med Ulrika fixade något som jag kämpat med så länge jag kan minnas

Jag rekommenderar Ulrika till alla jag känner”

Fantastiskt. En helg med övningar, samtal och hypnos förändrade allt för mig. Redan efter första dagen kände jag en positiv förändring och efter helgen var jag övertygad att allt var på rätt väg nu. Hela bakgrunden med skuldkänslor och ångest är försvunnen och jag känner mig full av optimism och livsglädje. Under hela processen kände jag mig också fullkomligt trygg och det gjorde att jag kunde släppa taget som jag aldrig vågat tidigare 

“Tack Ulrika för en oerhört givande kurs!  Verkligen riktigt bra! Din förklaringsmodell för hur det omedvetna jobbar och hur vi påverkas av det förflutna, gjorde att allt jag redan lärt mig och var medveten om föll på plats. Vi fick dessutom många värdefulla verktyg med oss hem. Emotionella tekniker som vi kan använda oss av direkt i vardagen oavsett om det gäller att ta hand om hälsan, relationerna eller läka våra trauman”

Sagt om Lizette:


”Du är fantastisk! Jag fick en hypnosterapi av Lizette. Jag har tidigare trott att jag är en person som har svårt att släppa kontroll, att någon ska komma åt mitt undermedvetna. Jag blev positivt förvånad då Lizette kom åt ett minne som liten, som jag ej har något minne av. Det säger mycket. Lizette är både kunnig, proffsig och kärleksfull. Jag känner mig så omhändertagen och trygg när hon arbetar så en stor eloge till Lizette. Tack!”

”Tack för den underbara hjälpen som jag fick av dig genom KS behandlingen. Huvudvärken försvann efter en behandling! Du är en omtänksam person som sprider glädje och kunskap! Kan varmt rekommendera Lizette!”

 ”När jag brakade i väggen tappade jag minnet, kunde inte laga mat, kunde inte planera mat eller andra vardagliga saker i hemmet. Saker som tidigare varit självklara. Det var som att hårddisken kokade! Och den behövde rensas. I mitt fall blev räddningen Lizette Dahlin. Med sina kunskaper hjälpte hon mig att rensa tre stora sår i mig själv, som jag inte visste fanns där. Sår som gjorde mig extra känslig och mottaglig för negativ energi och påtryckningar.

Bär du också på saker i din ryggsäck som du mår dåligt av? Tveka inte, Lizette kan göra underverk”

 

 ”Jag kan varmt rekommendera Lizette! Hon är mycket skicklig på att hjälpa dig att göra det omedvetna medvetet. Jag fick hjälp att se mönster jag burit på och som hindrat mig i mitt liv. Efter vår session så kände jag mig mer klarsynt och betydligt lättare i både kropp och sinne. Jag kände mig fullkomligt trygg med henne och oerhört tacksam för hjälpen jag fick.