Sitter Du fast i det förflutna och vill göra Dig FRI?

 

Kurs för Dig fantastiska Kvinna som varit bättre på att lyssna på andras behov än Dina egna 🤍

– Kanske du upplevt trauma, levt i osunda relationer och gamla mönster, lider av ångest eller dåligt mående som du nu tröttnat på och vill läka på riktigt? 

– Möjligtvis har det känts som du har ett överaktivt inre alarmsystem som gör det svårt att slappna av, att du är på din vakt och stressad nästan konstant.  Kan du känna igen dig i det här..?

 

”En trygghetsskapande och djupgående kurs! Den ger värdefulla insikter och praktiska förändringsstrategier i ett format som alla kan ta till sig. Kombinationen av teori på ett lättillgängligt sätt tillsammans med övningar inom t.ex. hypnos och NLP, ger möjlighet för ditt omedvetna att skapa Läkning och Inre Lugn där det hängt upp sig. Den gör skillnad på riktigt. Tack Ulrika! ”

 

 ♥  Varmt Välkommen… 

…till en inspirerande kurs full av djupgående och användbara livsverktyg. För Dig som vill befria dig själv från påverkan från det förflutna samtidigt som du kan stärka självkänslan och bli snällare mot dig själv .

 

 • Har Du en tendens att sätta andras behov före Dina egna och svårt att sätta gränser…?
 • Känner Du Dig orolig, osäker eller otillräcklig i relation till andra..?
 • Har Du kanske levt i en dålig relation som dränerat Dig på energi och lust..?
 • Har du varit med om trauma, blivit utsatt för någon typ av våld, eller behöver stöd att släppa det förflutna..?
 • Är Du trött på att försöka kontrollera allt och öppen för att prova nya lösningar för bestående förändring…?
 • Vill Du utveckla mer inre lugn, bli tryggare i Dig själv, släppa ångest, skuld, skam, rädsla eller bitterhet och  läka Ditt inre barn…?
Vet Du att med djupgående personliga insikter och praktisk vägledning i kombination med NLP och Hypnos som ger tillgång till lösningar på ditt omedvetnas nivå, kan Du göra Dig FRI från dina begränsningar, läka trauman samt skapa ökat välbefinnande, mer energi och ett mer helhjärtat liv..? Vad skulle det betyda för Dig..?

Ny möjlighet!  Den här kursen är ett nytt upplägg med Ulrika Dahlin. Hon har förutom sin yrkeskompetens dessutom egen erfarenhet av att leva många år i en starkt destruktiv, manipulerande och skadlig relation. Efter separationen kom allt ikapp och hon kraschade i utmattning.

Ulrika har i sin återhämtning gått igenom traumabehandlingar, medberoendeterapi,12-stegsprogram för medberoende, kbt, pdt, försoningsgrupp och krishantering mm. Dessa erfarenheter har hon integrerat i sitt arbete som hypnoscoach och därigenom kunnat bidra till en mängd klienter i deras individuella läkningsresa. Ulrika möter dig där du är. Hon brinner för att  väcka och stärka den inneboende kraften, förmågan att läka och gå vidare samt utveckla kärleken och respekten för dig själv, så du kan känna tillit till dig själv, må bättre och njuta mer av ditt liv. 

Du kan bli FRI från det förflutna och växa in i den bästa versionen av dig själv ♥

Vad kan Du lära Dig och få ut av att gå den här kursen…?

”En livsförändrande möjlighet att ta avgörande steg emot frihet, inre lugn och sunda kärleksfulla relationer

Upplägget blir en välgörande mix av föredrag, övningar och vägledning med fokusering på vad Du behöver och vill. Eftersom vi är en mindre mindre grupp kan Du känna Dig trygg och bekväm samtidigt som Du väljer själv hur mycket eller lite Du vill berätta om Dig själv. Dessutom använder vi hypnotiska övningar som understödjer processen inom dig.

Har Du redan provat på terapi och annat men känner att det inte räckt till..?

Kanske Du undrar hur den här kursen ska kunna göra skillnad när inget annat fungerat..? 

Det som kommer vara mest annorlunda och gör den här kursen så kraftfull är de djupgående övningar och strategier vi använder för förändring på en omedveten nivå. Om det hade räckt att förstå medvetet t.ex. att det är skadligt att röka skulle väl alla som vill, sluta direkt…? Det är omedvetna mönster där det hängt upp sig och vi går på ”autopilot”. För att lyckas behöver man komma åt de underliggande behoven och göra förändringen där.

Det är samma sak om du upplevt dysfunktionella relationer, ångestattacker eller varit med om trauma och kanske utvecklat PTSD/C-PTSD. Du kan veta medvetet att det inte är farligt med kritik, eller att låta någon komma dig nära (som är en sund person) Ändå kan du kanske uppleva hur kroppens alarmsystem drar igång och skapar ångest vid blotta tanken på kritik eller närhet. Det är ditt omedvetna som skapar den reaktionen för att skydda dig på något sätt. Att ge ditt omedvetna trygghet med den förändring du vill göra och det du vill släppa, kan du få hjälp med på den här kursen. Vi integrerar djupgående förståelse med NLP och Hypnos, som är otroligt effektivt när det hängt upp sig i det omedvetna. Du blir medveten på ett djupare sätt så förändringen kommer inifrån och kan gå lättare.

Du får dessutom med Dig användbara verktyg och övningar hem för att på ett konkret sätt integrera och fortsätta processen i din vardag. 

Du kan bli fri genom att...

 • Förstå Dig själv och hur Din bakgrund påverkar Dig idag
 • Lära Dig hur Ditt omedvetna fungerar och påverkar dina tankar, känslor och beteenden på djupet
 • Släppa kontrollbehov och prestationskrav samt rädsla för andras bedömning
 • Förlåta Dig själv och försonas med det förflutna
 • Få hjälp att komma loss och gå vidare när det känns som Du kört fast
 • Släppa fasaden och vara sann emot Dig själv
 • Lära Dig om våra 6 mentala grundbehov och hur de styr Ditt liv
 • Släppa taget om ilska, bitterhet, skuld, skam, rädsla och offerskap
 • Prioritera Dig själv och lära Dig sätta gränser samt säga nej

Ulrika Dahlin


Ulrika delar med sig av 25 års erfarenheter från sitt arbete med att utbilda och coacha människor som vill släppa det förflutna, skapa förändring och
må bättre.

Hon är en av Sveriges främsta HypnosCoacher och NLP MasterTrainers, med en gedigen verktygslåda för att lotsa dig till de insikter och strategier som på ett kraftfullt och djupgående sätt tillåter dig att lämna det gamla bakom dig, läka dina trauman och förändra det Du vill. Detta gör hon med förtroendeingivande positiv energi och sann önskan att bidra.

En av Ulrikas styrkor är att skapa medvetenhet och utveckling på ett lättsamt sätt med fokus på att det ska vara användbart och där allt känns möjligt. Hon har en varm mjuk röst som skapar trygghet i den djupgående vägledningen under meditativa tillstånd med hypnos för läkning. Dessutom delar hon sårbart med sig av sina egna erfarenheter vilket kan skapa djup igenkänning. 

Ge Dig själv en ovärderlig gåva och frigör dig från det förflutnas skugga 🕊

”Ett av de viktigaste beslut du kan fatta, när du vill leva ett liv där du är sann emot dig själv med glädje och livslust”

Tänk dig ett liv där du har lika stor omtanke om dig själv som om andra. Där du vågar både känna och visa dina känslor samt behov, samtidigt som du är trygg med att du kan hantera dem på ett sunt sätt. Föreställ dig att du släppt dina hinder och det förflutna så dina relationer blir mer positiva och äkta. Att du gått vidare från osunda situationer av respekt för dig själv och att du lever ditt liv mer i enlighet med den du egentligen är….

Vad skulle det vara värt för dig..?  Hur skulle du må och känna..?

Praktisk Information 

När:

10 Tisdagar kl 18.00- ca 19.30 med start 17 Sept.

Hur:

Via Zoom. Bekvämt tillbakalutad i tryggheten av ditt hem

Vem: 

Passar Dig fantastiska Kvinna som vill förstå dig själv och dina känslor, släppa det förflutna, utvecklas och ta hand om Dig själv.  Det är Du värd!  Inga förkunskaper behövs.

Investering:

Pris 5 500kr
Kan betalas via Swish eller faktura och vid behov delas upp.

Lägg märke till att Du får Pengarna tillbaka Garanti t.o.m 3e kurstillfället, så det är en helt riskfri investering i dig själv!

  Ingår:

 • Kursmaterial med uppföljningsfrågor efter varje tillfälle
 • Inspelning från varje session så du kan gå tillbaka och repetera
 • Efter varje session, möjlighet till delning och frågor
 • Vägledda Självhypnoser att lyssna på mellan tillfällena (värde 428kr)
 • Du får dessutom hela 20% rabatt om du väljer att komplettera med enskild session med Ulrika under tiden kursen pågår och en månad efter.

OBS!

Max 18 deltagare.
Först till kvarn gäller så passa på och Anmäl dig nu.

 

 

 

 

Sagt om Ulrika:


”Ulrikas kurser har hjälpt mig både i mitt arbete och privat. Fantastiska kunskaper och färdigheter som används för att förstå mig själv och andra. Ulrika är en inspirerande kvinna med stort hjärta och otrolig bra pedagogik. Hon förmedlar verktygen på ett sätt så att alla ska förstå. Den här utbildningen har gjort att jag tagit tag i situationer på ett bättre sätt för att utveckla mina relationer, må bättre och uppnå mina mål. Tack Ulrika!

 ”Helt otroligt! Jag har kvar minnet från mina truman och trassliga uppväxt men det känns inte längre så smärtsamt att tänka på det. Istället kan jag vara tacksam för mina lärdomar. Ulrika, du är magisk!

 

“Tack Ulrika för en oerhört givande kurs!  Verkligen riktigt bra. Vi fick fullt av värdefulla verktyg med oss hem. Emotionella tekniker som vi kan använda oss av direkt i vardagen oavsett om det gäller att ta hand om hälsan, relationerna eller läka våra trauman”

 ”Verkligen inspirerande! Kursen har gett mig massor av insikter och medvetenhet om mina egna mönster. Dessutom lärde jag mig sätta gränser och prioritera mig själv för en gångs skull. Det här kommer göra skillnad i både mående och relationer. Din trygghet och stora kunskap är verkligen förtroendeingivande.

 

 ”Så Tacksam! Förut har det känts som jag haft ett ”hålrum i hjärtat” som ropat efter trygghet, bekräftelse och svar som jag inte ens vetat om de fanns. Idag känner jag inte så; utan känner mig hel och påfylld i hjärtat, samt mer grundad och fylld med tillförsikt. Även vad gäller det jag ännu inte kan veta om framtiden.”

 

Fantastiskt. En helg med övningar, samtal och hypnos förändrade allt för mig. Redan efter första dagen kände jag en positiv förändring och efter helgen var jag övertygad att allt var på rätt väg nu. Hela bakgrunden med skuldkänslor och ångest är försvunnen och jag känner mig full av optimism och livsglädje.” 

 ”Tack för all hjälp!  Jag har mycket lättare att fatta beslut och göra saker utan att känna det gamla kontrollbehovet längre. Att jag fått starkare självkänsla och större lugn i mig själv gör mig till en bättre mamma och förebild för mina barn. De märker att jag är gladare och mer närvarande. Min skuld och skam känns också mycket lättare. Med större självrespekt tillåter jag inte längre andra att utnyttja eller trycka ner mig. Jag känner mig mycket friare och mer levande.

 

Redo att Läka från Trauma, Dåliga Relationer, Medberoende eller Ångest?

Jag ser fram emot att höra av dig med din anmälan eller besvara dina frågor, så du kan känna dig trygg med att du fått de svar just du behöver för att fatta ditt beslut ❤️

Med värme/ Ulrika