Hypnos kan hjälpa Dig bli FRI från ångesten snabbare!

Med min guidning kan Du släppa det förflutna, slappna av och finna inre LUGN samt svar som hjälper Dig komma vidare...

Pris från 1970kr

För Din tid snarast. Boka Nu!

Längtar Du efter ett skönare sätt att hantera Din vardag…?

HypnosLjudfil

med Ulrika Dahlin

HypnosCoaching

Är Du less på att känna orimlig stress eller ångest och panik..  

Har det lett till depression eller att du inte lever fullt ut…

Då kanske Du också är redo att prova en annan lösning för att släppa din ångest, återfå kontrollen och gå vidare med mer glädje trygghet och inre lugn…?

 • Förstå vad som skapar din ångest och hur Du kan bli fri
 • Bli av med panikångest, social fobi, tvångstankar, PTSD 
 • Upplev Inre lugn o snabbare återhämtning
 • Släpp medberoende och destruktiva relationer
 • Effektiv förändring av dina tankar – känslor – beteenden
 • Lär Dig kraftfulla verktyg för att Må Bättre och styra själv

  Nyhet: Systerskaps Retreat!  Läk och gå vidare ”från Trauma till TRIUMF”. Djupgående SysterskapsRetreat, för Dig kära medsyster, som vill Befria dig från smärtan från det förflutna, Läka dina känslomässiga sår och ge Dina Drömmar luft under vingarna 12-15 sept 2024. Info här: https://www.ulrikadahlin.com/systerskapsretreat-trauma-till-triumf/

Lösningen ligger i ditt omedvetna och jag kan hjälpa dig hitta nyckeln dit. När du slappnar av går förändringen lättare.

Kombinationen av Hypnos och NLP ger extra klarhet och ofta påtaglig skillnad redan efter första sessionen

Vem är Ulrika Dahlin

”Du är värd att leva helhjärtat, i Din fulla potential!”

I över 25 år har jag ägnat mig åt att hjälpa människor som vill förändra något i sitt liv.  Jag vet att det inte alltid är lätt och att det ibland kan kännas nästan hopplöst…

Samtidigt har jag genom åren haft glädjen att få hjälpa massor av klienter och kursdeltagare bryta igenom sina hinder, släppa stress, dysfunktionella relationer, ångest, rädsla och dålig självkänsla och bygga upp ett mer tillfredsställande liv med större glädje och inre trygghet.

När Du kommer till mig kan Du lita på att jag gör mitt yttersta för att hjälpa Dig få tillgång till dina inre resurser och svar.

Du kan ta kontrollen över ångest och andra negativa känslor!

Jag hjälper Dig.

 • Över 25 års erfarenhet
 • Mer är 1 000 glada o nöjda kunder
 • 100% pengarna tillbaka garanti
 • cert NLP Trainer o utbildat andra i NLP och Hypnos sedan 2003

Referenser

Lägg märke till att upplevelse och resultat varierar som en naturlig följd av att varje person är unik

Jag har gått på både KBT och hos psykolog under 4 års tid mot min svåra ångest, både inom den öppna vården och privat. Jag har gått även med på ett otal olika medicineringar utan resultat. Så träffar jag underbara Ulrika ett par gånger och hon har inom en vecka lyckats med att fullständigt vända både mina destruktiva tankar och mitt beteende mot mej själv.

Det gör mej ont att veta att det finns så mycket psykisk ohälsa i vårt avlånga land, men att detta med hypnos inte ens tas upp som ett alternativ inom den öppna vården.

Tro mej, DU kan må betydligt bättre!!

Tina Christander

L.Y.X. Cosmestics

Tack Ulrika!

Jag har sedan tonåren hoppat mellan kuratorer, psykologer och samtalsterapeuter för att få hjälp med ångest, dåligt självförtroende och social fobi. Alla dessa möten har jag upplevt vara väldigt upprivande, och jag har gått där ifrån med en känsla av hopplöshet. 

Tills jag stötte på Ulrika. Att något som hypnos skulle hjälpa mig kunde jag aldrig ha föreställt mig tidigare i livet, men att hälsa på i mitt undermedvetna och lyssna på vad det hade att säga mig var det bästa jag gjort. Redan efter ett möte med Ulrika har jag nu verktyg att arbeta med och hantera min ångest på ett sätt som jag aldrig tidigare haft i livet. 

Elina Jindersten

Du ska ha Tack! 

Det var faktiskt helt suveränt. Och jag har provat många saker… Otroligt hur du under en tvåtimmarssession lyckades hjälpa mig styra in på de viktigaste faktorerna som påverkat mitt hanterande av livet och utifrån detta gav mig verktyg för förändring utifrån just mina förutsättningar. Skickligt…Tack igen!

Jag vet inte om det är bara tack vare sessionen med dig men jag har faktiskt, tror jag, aldrig mått så bra som jag gjort/gör idag. Tex har jag tagit itu med flera saker jag oroat mig för, en i åratal. Jag tror banne mig inte det tog mer än ett par timmar…Och det gick utmärkt!

Stor kram / Anette 

Du ska ha Tack!

Det var faktiskt helt suveränt. Och jag har provat många saker…Otroligt hur du under en tvåtimmarssession lyckades hjälpa mig styra in på de viktigaste faktorerna som påverkat mitt hanterande av livet och utifrån detta gav mig verktyg för förändring utifrån just mina förutsättningar. Skickligt!

Jag vet inte om det är bara tack vare sessionen med dig men jag har faktiskt, tror jag, aldrig mått så bra som jag gjort/gör idag. Tex har jag tagit itu med flera saker jag oroat mig för, en i åratal. Jag tror banne mig inte det tog mer än ett par timmar…Och det gick utmärkt! Tack igen!

Stor kram”

Anna-Lena

Tack och än en gång Tack!

Det måste varit högre makter som har lett mig till dig. Jag var så osäker på hypnos men jag ville ge allt och göra allt jag kan för jag mådde piss varje dag. Jag har knappt vågat skriva det här mailet för rädsla att det ska komma tillbaka men min ångest är i stort sätt heeeelt borta. Alltså nu händer det bara kanske nångång men då kan det vara för att jag stressat mycket den dagen. Asså jag är så tacksam för att jag stött på dig. Du är en själshelare.? 

Jag lyssnar på dig varje dag. Och jag ska försöka nu till helgen ge mig ut med bilen på motorvägen. Målet är ett par avfarter. Jag har också fått tillbaka mina fingrar ?  biter inte mina nagelband mer. Alltså du är helt magisk. Jag kan inte förstå att jag mår bättre och knappt har någon ångest. Jag lever i en dröm.

Allt är inte 100 än men jag ser ljuset i tunneln. Har ork och har starkare självkänsla. Skriver med glädjetårar för jag är så otroligt tacksam för dig. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte detta skulle ha en sån här effekt på mig men jag har insett att wow jag är verkligen ångestfri. Hypnos var vägen till friheten.

Stor kram från mig!
Angelica Andrén

Tusen Tack för all hjälp!!!

Jag har nu börjat arbeta igen så smått, träffa kunder och luncha med vänner. Mitt liv har med andra ord återvänt, och vet du vad, det är bättre än innan, precis som du antydde att det kunde bli fast jag inte var mottaglig i mitt ”elände”.

Du har nog lyckats fånga på pricken min ”issue” i det undermedvetna och nu börjar det lösas upp, fantastiskt?

Allt gott till dig”

Inger Elofsson

Journalist

Vi mår båda mycket bättre!

Vi har hunnit landa och bearbeta allt som hänt (utan att älta). Båda äter bra igen och det är lättare att gå upp på morgonen och komma iväg till jobbet. Vi är jätteglada och tacksamma att vi fick komma och träffa dig. Vi blev starkt påverkade av mötet med dig och av hypnosen och förvånade över hur mycket starka känslor som kom upp. Vi är båda övertygade om att vi kommer gå stärkta ut detta.

Stort tack trygga, varma du för den hjälp du gav oss när vi så väl behövde den!

Hanna o Per

Par i kris

Än en gång, Tack fina Ulrika för att du tog emot mig, det var riktigt häftigt att få prova hypnos, och det var verkligen något helt annat än jag väntat mig. Jag hade aldrig kunnat ana att jag skulle börja gråta, skratta och känna alla känslor däremelllan.

Jag rekommenderar verkligen alla att prova hypnos!

Therese Lindgren

Youtuber

”Tack för att du finns!

För min del känns det mycket bra och mina tankar har verkligen lugnat ner sig.

På väg hem och någon dag efter kändes det inte så bra, tankarna for omkring och det kändes lite dystertMen…. jag försökte koppla av och lyssnade både på dina och andras avkopplingsövningar. Detta har verkligen hjälpt.

Jag mår nu toppen, sover lugnt och skönt, känner mig mer lugn i vardagen??  Jag är så otroligt glad för detta och tänker att det kommer bara bli bättre. Jag vill innerligt och hjärtligt tacka dig för din hjälp och jag är så glad över att få ha träffat dig.

Önskar dig ett underbart liv! Tack!!!

Med vänlig hälsning/ Daniel Andersson”

Ulrika har en förmåga att sätta fingret på det som behöver belysas och gör det enkelt och pedagogiskt, så att ett mönster framträder. Detta med en stor portion värme, humor, empati och lyhördhet.

Jag känner mig stärkt, och med en större förståelse för varför jag agerat som jag gjort hittills. När jag nu står inför en stor utmaning i mitt liv, är jag glad att få ta hjälp av Ulrikas klokskap. Det gör att jag känner mig trygg, optimistisk och full av hopp!

Tack fantastiska, generösa Ulrika, för resan i mitt inre! Den hämtar jag kraft ur nu.”

Marina

Tacksam och Tillfrisknande

”Ulrikas coachning har hjälpt mig att djupdyka och rannsaka mig själv och mitt förflutna,  att se tillbaka för att finna svaren och anledningarna till beslut, vägval och mående i livet. Jag har fått vetskap och förståelse för olika saker som påverkat mig under åren, vad jag bör acceptera och lära mig hantera för att sedan kunna ta mig vidare både i min karriär och privat.

Med Ulrikas coachning har jag kommit i kontakt med minnen och känslor som tidigare varit mycket distanserade och svåra att nå, för att sedan kunna tolka och hantera dem på ett bättre sätt. Tack vare detta har perspektivet på nutiden och framtiden förändrats och jag kan möta kommande utmaningar med en ännu positivare inställning.”

David Knös

Försäljare , EkmanAdamsson AB

“Ulrika är magiskt skicklig. Som coach lyckas hon där andra går bet. Jag rekommenderar henne till personer intresserade av att göra en verklig förändring.

Hon förstår  vad människor behöver för att växa och må bra – och vilka verktyg de behöver för att skapa ett lyckligt liv med god självkänsla och sunda relationer. Jag kan varmt rekommendera Ulrika Dahlin som kursledare och coach.”

Erik Olkiewicz

Hypnotisör och Föreläsare

Ulrika, det var fantastiskt att få göra resan tillsammans med dig. Tack!
Så tryggt och givande. En ynnest!
Jag ger mig själv lite tid varje morgon och tänker mycket på ”lilla jag” som nu fått en mer fri uppväxt.
Gunilla Hansson

Förskollärare

“Ulrika är en genial, genuin och överraskande coach, utbildare och föreläsare. Med sitt varma sätt, sanna intresse för människor och näst intill ofattbara verktygslåda inspirerar och lyfter hon människor till nya höjder. Varje gång. Den som har förmånen att anlita, lyssna till eller coachas av henne gör en av sina bästa investeringar i livet”
Cath Blomkvist

Kommunikationskonsult, Comcath

Oändligt tacksam är jag för min upplevelse igår och att jag hittat dig!  Det är ovärderliga visdomar jag fått ut av det här. Det blir tydligare och tydligare att jag bara behöver fylla mina egna behov. 
Jag känner mig mindre rädd.
Jag klarar allt. Allt blir bra.
 
Tusen tack för det du gör, du gör skillnad!”
Sara Olsson

Entreprenör

Visst låter det bra… och Hur går det till..?

Med HypnosCoaching får Du hjälp att bli av med din ångest genom att komma i kontakt med de hinder och lösningar som ligger i Ditt omedvetna. Om det är något Du redan försökt förändra på olika sätt men inte lyckats finns svaret på en djupare nivå. Jag guidar dig på ett mjukt och tryggt sätt till dina inre svar och resurser. Du kan bara slappna av och lita på att allt sker i enlighet med Ditt bästa och Du väljer själv hur djupt Du tillåter Dig att gå.

Din hjärna reagerar på det den uppfattar som negativt eller riskfyllt, och det den uppfattar som positivt och njutbart. Ibland är dessa associationer inte relevanta vilket gör att vi känner orimligt starka känslor av tex stress, rädsla, ångest eller ilska. Utan hjälp att bearbeta dessa känslor och skapa förståelse för vad som behövs för att släppa dem, kan de hänga kvar och skapa olika typer av ångest och depression.

I Hypnos får Du kontakt med dessa djupt liggande missförstånd och skapar nya instruktioner till hjärnan som då lättare kan hjälpa Dig släppa det gamla och tänka, känna och bete Dig så som Du vill.

De flesta får goda resultat redan på 2-3 sessioner. *Det är dock viktigt att vara medveten om att effekten och resultatet varierar från person till person och det går inte att garantera Din totala frigörelse. Vanligast är att man träffar mig 2-5 gånger för en specifik önskan om förändring. 

Tel/Online Coaching

Telefon o Skype Coaching fungerar utmärkt. Speciellt när vi redan haft en inledande personlig session och vill fortsätta integrera det nya.

2370kr/120m

1 970kr/90m

90 min

HypnosCoaching

Första sessionen är på 180 eller120 min ger gott om tid att förbereda dig mentalt på att gå på djupet för att skapa förändring och bli fri.

Redan innan vi ses inleds processen då du besvarar ett par frågor om vad du vill få ut av vårt möte.

3 570kr

2 570kr

IntensivCoaching

Under ett intensivt dygn ägnar jag ca 5-6 tim åt dig med fullt fokus på ingående förändringsprocesser med hypnos o NLP på djup nivå.

Utöver det får Du egna uppgifter att reflektera över.  Ge dig själv en transformativ kärleksgåva och storstädning av ditt inre.

6 300kr

2 dygn 9 500kr

Utmärkt lösning för dig som bor på annan ort. Ta in på hotell och ta hand om dig själv inifrån o ut

NYHET!  

Bli FRI från Medberoende och Dysfunktionella relationer. Kurs för Kvinnor som vill skapa sunda relationer och läka sig själva.  Information och Anmälan för Din Frihet

Läs mer om Hypnos

Hypnos kommer från det grekiska ordet för sömn, men det är inte alls så att en person i hypnos sover. Det handlar om ett intensivt fokuserat tillstånd där du har bättre kontakt med ditt omedvetna och lättare kan släppa begränsningar och negativa känslor som stress och ångest. Under mina sessioner sker det nästan alltid i djupt avslappnat tillstånd, men det kan även ske i full vakenhet som tex när man kör bil och plötsligt bara är framme… eller du går ur hissen på fel våning då dörrarna öppnas… Du ”dagdrömmer”  Att gå i och ur trans/hypnos är något du gör helt automatiskt varje dag. 

All hypnos är självhypnos. Du går in i hypnos när du känner att du kan lita på mig och att det är helt tryggt för dig att vända din uppmärksamhet inåt på ett lugnt och stärkande sätt med mig som guide. Under sessionen är du medveten och kan när som helst avbryta om något inte skulle kännas helt tryggt och bra för dig att gå vidare med.

Du får lättare att fokusera och hitta de inre svar som kan hjälpa dig på olika sätt. Ditt kreativa tänkande är aktiverat och kan hitta lösningar som du missar under din vanliga medvetna fokusering. Under hypnosen är du också mer mottaglig för positiva suggestioner och kan gå förbi begränsande övertygelser på ett sätt som stärker din självbild och ger dig kraftfull tillgång till de resurser du behöver för att förändra din verklighet.

Du kan rikta din uppmärksamhet till nya lösningar som ger hjärnan förutsättning för att gå på djupet och hitta ursprunget till dina problem. När du förstår den verkliga orsaken och vad du behöver, blir det lättare att lämna det gamla och gå vidare med en “uppdaterad manual”.

Hypnos kan ge snabb hjälp vid tex:

 • Ångest – Panik
 • Fobi
 • Depression
 • Bearbetning av trauma
 • Beteende förändring
 • Bryta igenom självbegränsning
Läs mer om NLP

NLP är modeller av framgång… Kort sagt, NLP är det som fungerar.

NLP är baserat på studier av hur framgångsrika människor uppnår enastående resultat inom områden som terapi, idrott, kommunikation, försäljning, ledarskap, hälsa och kreativitet. Man har tagit fram de nyckelelement som dessa personer har gemensamt, och gjort modeller som man kan lära ut till andra. Så, om det någonsin kommer en bättre modell än NLP för att förstå och förändra beteenden, tankar och känslor kan NLP “modellera” den modellen och ta in de kritiska elementen i NLP. Det är delvis så NLP har utvecklats och bland annat därför är det så kraftfullt.

 • Neuro: Det handlar om din hjärna och hur du tänker. Vilka impulser du får via dina sinnen och hur du tolkar dessa signaler ger dig din karta av verkligheten. När du förändrar din tolkning förändras din verklighet. Eftersom hjärnan inte kan skilja på verkliga upplevelser och fantiserade bilder med känslomässig koppling, är det otroligt effektivt att förändra dina inre bilder för att skapa den verklighet du VILL uppleva. När det gäller att bli fri från negativa känslor som ångest, stress och ilska är det avgörande att hjärnan får tillgång till nya bilder.
 • Lingvistisk: Din kommunikation med både dig själv och andra. Vilka ord du använder och hur du förmedlar det du säger kommer vara avgörande för alla dina relationer och forma din egen självbild. Eftersom vi igenom hela livet bygger relationer är det otroligt användbart att göra det på ett mer produktivt sätt som skapar förtroende och samhörighet. Du kan förmedla det du vill med smidighet och förståelse för den andres karta. Har du en negativ intern dialog kommer det ge disharmoni som kan sätta sig som negativa känslor och mönster. Dessa ligger ofta på en omedveten nivå och kan leda till destruktivt beteende eller ångest och depression.
 • Programmering: Handlar om dina sanningar, strategier och värderingar. Hur de visar sig genom dina mönster och beteenden avgör vilka resultat du skapar. Din hjärna vill gärna hålla fast i det den tror är “rätt”. Eftersom den vill skydda dig från fara och ge dig njutning så kommer den söka möjligheter att uppnå det med så lite ansträngning som möjligt. Det kan hindra dig från att bryta igenom när du insett att dina gamla mönster och övertygelser blivit “för trånga” och du vill förändras. När du skapar nya kopplingar i hjärnan kommer förändringen enkelt, som en naturlig följd av den uppdaterade “mjukvaran”

“Hur skulle det kännas att förbereda dig för en vardag utan ångest med en inre känsla av tillförsikt, lugn och livsglädje som genomsyrar varje dag på ett inspirerande och energifyllt sätt…?

 

Varmt Välkommen att bli FRI från ångest med Hypnos!